Tavattoman hyvätapaisia lauluja

20161110_191747_suoristettu-pieni

Kuvataidekoulu ja Keskipohjanmaan konservatorio tekivät värikkään yhteistyöprojektin vuoden 2016 Loistavaa! lastenkulttuuriviikolle. Kuvataidekoulun 1.-4. vuosikurssien sekä Kälviän ja Marinkaisten kuvataidekerhojen oppilaat visualisoivat Tavattoman hyvätapaisia lauluja –konsertin kappaleita. Oppilaat kuuntelivat lauluja sekä tutustuivat sanoituksiin. Kuvataidetunneilla muun muassa ”leivottiin” makeita ja suolaisia herkkuja, rakennettiin raketti, eläinten orkesteri heräsi eloon, jättikokoiset hammasharjat lähtivät liikkeelle ja muutamia oppilaita alkoi pompituttamaan. Kuvitustyö oli riemukasta ja motivoivaa, sanoituksissa oli paljon visuaalisia ”tärppejä” joihin oli helppo tarttua. Työt olivat esillä konservatorion näyttämöllä ja aulatiloissa.

Opettajat Heidi Pokela, Juulia Saarikoski, Päivi Aittomäki, Auli Palosaari, Aija Isosaari ja Riina Rauma